Nyheter – oktober 2022
Nyheter – mars 2020
Nyheter – oktober 2019
Nyheter – februari 2017

Dr Kenneth Sandströms fall behandlades felaktigt i Ansvarsnämnden

Publicerad fredag 31 mar 2017, 21:55

NYHETERAllt stöd för Dr Kenneth Sandströms sak finns självklart inte redovisat i detta inlägg. Men det finns en hel del saker som är anmärkningsvärda. Ytterligare bevisning kommer att användas i Förvaltningsrätten.

Här kan ni ta del av några exempel på varför avlegitimeringen var felaktig
Dr Kenneth Sandström avlegitimerades nyligen av Ansvarsnämnden i Örebro. De förlitade sig helt på två svenska professorer som tidigare - tydligt visat - var de står i sak, bl a avseende ILADS kontra IDSA. Den ene har använt sig av uttrycket "charlataner" om läkare som behandlar borreliapatienter enligt tyska behandlingsrekommendationer. Den andre menar att enbart en av hundra, som "trott" sig ha kronisk borrelios (oftast persisterande/behandlingssvikt), bedömts vara i behov av antibiotikabehandling. Dessutom har den senare felaktigt informerat Ansvarsnämnden om läkarorganisationen ILADS, som en högljudd organisation med tveksamma metoder (väldigt subjektivt och högst oprofessionellt). ILADS har betydligt större vetenskapligt stöd än vad IDSA har för sina behandlingsrekommendationer. Beslutet grundar sig på direkt felaktiga uppgifter och/eller ren okunskap.

Ni kan bedöma själva utifrån nedan berättelser. Om ni anser att svensk sjukvård behöver upplysas och bli bättre på diagnostik och behandling avseende vektorburna infektionssjukdomar - Skriv på denna petition

Ansvarsnämnden fick lögnaktig information av svensk "expert" om ILADS

"En av de 13" som Ansvarsnämnden använde mot Kenneth var diagnostiserad i MS men fick hjälp

Susanne fick bara 2 v antibiotika via CVI (Uppsala), men Kenneth hjälpte henne

Universitetslektor inom sjukvården fick fel diagnos (MS). Det var kronisk borrelios

Kenneth räddade Leia 6 år

Småbarnsmamman Therese fick hjälp av Kenneth

Jenny fick hjälp av Kenneth

Ordförandens fru har lämnat rullstolen tack vare Kenneth

Läkarstuderande fick inte hjälp i Sverige, men utomlands


Leg psykoterapeut ger sitt stöd till Dr Kenneth Sandström

Kenneth hjälpte 9-åriga Engla

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
View My Stats