Logga in
Länkmeny

Bli medlem

För att du ska kunna bli medlem i föreningen måste du ha tillgång till en e-postadress. Det är dels på grund av miljöskäl och dels för att minska administrationen för styrelsen. Vi slipper då skicka ut lösbrev.

Medlemsavgiften är 200 kr för resten av 2020 + hela 2021 och fram till ordinarie årsmöte i mars/april 2022. Alltså nästan 2 år. Hemmavarande barn är gratis (ska inte registreras).


För enkelhetens skull har vi valt att fakturera blivande medlemmar. Om du vill bli medlem så klickar du på nedan länk och fyller i dina upgifter. Inom kort kommer du därefter få en faktura till din registrerade e-postadress. Fakturan ska betalas inom 30 dagar. Först när du har betalat är du medlem. Så fort vi noterat betalning läggs du till i föreningens Facebook-grupp, under förutsättning att du angivit den e-postadress som du loggar in på Facebook med. Om du inte betalar inom 30 dagar händer ingenting - du får ingen påminnelse eller kravbrev.

Jag vill bli medlem i FSI och klickar här

Välkommen till FSI som medlem! Du behövs!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
View My Stats