Logga in
Länkmeny

Bli medlem

För att du ska kunna bli medlem i föreningen måste du ha tillgång till en e-postadress. Det är dels på grund av miljöskäl och dels för att minska administrationen för styrelsen. Vi slipper då skicka ut lösbrev.

Medlemsavgiften är 100 kr för 2024 och fram till ordinarie årsmöte i mars/april 2025. Hemmavarande barn är gratis (ska inte registreras).

För enkelhetens skull har vi valt att fakturera blivande medlemmar. Om du vill bli medlem så klickar du på nedan länk och fyller i dina upgifter. Inom kort kommer du därefter få en faktura till din registrerade e-postadress. Fakturan ska betalas inom 30 dagar. Först när du har betalat är du medlem. Så fort vi noterat betalning läggs du till i föreningens Facebook-grupp, under förutsättning att du angivit den e-postadress som du loggar in på Facebook med. Om du inte betalar inom 30 dagar händer ingenting - du får ingen påminnelse eller kravbrev.

Jag vill bli medlem i FSI och klickar här

Välkommen till FSI som medlem! Du behövs!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
View My Stats