Nyheter – april 2024
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – mars 2020
Nyheter – oktober 2019
Nyheter – februari 2017

Snart kommer FSI presentera en ny film

Publicerad torsdag 9 nov 2023, 22:26

FSI kommer inom kort presentera spännande nyheter om en behandling som har visat sig fungera för många som lider av postinfektiösa tillstånd. Genom att samla in data och och tagit del av personliga erfarenheter, kommer vi snart att presentera denna behandling och dess positiva resultat. Bland annat genom en videofilm, där flera som återfått sitt liv ställt upp att berätta om sin historia.

Det är viktigt att förstå att behandlingen inte passar alla och att vissa kanske inte ser förbättringar. Vi är ärliga om detta, men detta är en lösning som vi är övertygade om kan hjälpa en majoritet av tiotusentals personer, kanske hundratusentals.

Den allmänna sjukvården har enligt oss bristfälliga riktlinjer, främst inriktade på att enbart lindra symtom och acceptera tillståndet, eftersom dessa sjukdomstillstånd enligt riktlinjer saknar evidensbaserade behandlingsalternativ. Det anser vi är fel väg att gå.

Vi tror på möjligheten att behandla människor baserat på deras unika behov och avvikelser.

Oavsett om det kallas postinfektiösa tillstånd, ME eller postcovid, anser vi att dagens riktlinjer är otillräckliga och saknar verklig klinisk erfarenhet.

Våra resultat grundas på både studier och framförallt på erfarenheter från klinisk praxis.

Vi är faktiskt riktigt glada över att så många har blivit friska eller återhämtat sig tillräckligt för att återgå till arbete de senast åren. Det har inte skett i denna utsträckning tidigare, då vi under många år tagit del av patienters berättelser.

Detta gäller inte bara en klinik utan flera privata kliniker som har förstått hur man förändrar livet för dessa patienter från att vara begränsade till sängen till att leva ett värdigt liv.

Ta gärna del av vår förra film som fokuserade på problembilden.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

kontakta.fsi@gmail.com

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
View My Stats